Elintarviketurvallisuusseminaari 20.5.
20.5.2025 09:00
Bureau Veritaksen virtuaalinen Elintarviketurvallisuusseminaari tarjoaa katsauksen alan ajankohtaisiin laatuaiheisiin ja elintarviketurvallisuuden suosituimpiin sertifiointeihin.
Ohjelma
- Eroavaisuudet ja yhtäläisyydet: BRCGS ja FSSC elintarviketurvallisuuden varmistajina, Antti Lavonen, kouluttaja sekä Makulakun tutkimus- ja kehitysjohtaja
- Haastattelu: käytännön kokemuksia laatutyöstä ja elintarvikealan sertifiointiprosesseista, Teija Rutanen, laatupäällikkö, Pouttu
- Keskon laatu- ja tuotekehitysyksikön toiminta sekä tuoteturvallisuusjärjestelmien vaatimukset, Timo Kivi, laatu- ja tuotekehityspäällikkö, Kesko
- FSSC:n kehitysohjelma (FSSC Development Program), Hanna Manninen, johtava arvioija ja kouluttaja, Bureau Veritas
Tapahtuman juontaa Bureau Veritaksen myyntipäällikkö Eveliina Jussila.
Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä reaaliaikaisessa chatissa ja keskustella ajankohtaisista aiheista muiden alan ammattilaisten kanssa. Tapahtuman tallenne jaetaan myöhemmin kaikille ilmoittautuneille.
Tapahtuma on suunnattu erityisesti elintarviketeollisuuden johdolle, laatupäälliköille, turvallisuus- ja laatuasiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla alan tärkeimmistä standardeista, sertifioinneista ja kehitystrendeistä.
Tapahtuma alkaa klo 9:00 ja päättyy noin klo 11:30 riippuen kuinka paljon aiheet synnyttävät keskustelua ja kysymyksiä. Striimilinkki lähetetään ilmoittautuneille noin vuorokausi ennen tapahtuma alkua.
Ilmoittaudu mukaan jo tänään!